ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλαχουρίδη για λίστα Γιωρκάτζη: "Δηλώνω απερίφραστα ότι τα προσωπικά μου δάνεια ήταν και παραμένουν εξυπηρετούμενα".

Μαλαχουρίδη για λίστα Γιωρκάτζη:  "Δηλώνω απερίφραστα ότι τα προσωπικά μου δάνεια ήταν και παραμένουν εξυπηρετούμενα".

Το όνομα του  Αντιπροέδρου Συμμαχίας Πολιτών, Αχιλλέα Μαλαχουρίδη βρίσκεται στη λίστα Γιώρκάτζη. Ο κ.Μαλαχουρίδης με γραπτή ανακοίνωση του αναφέρθηκε στα δάνεια του και κατα πόσο αυτά είναι εξυπηρετούμενα ή οχι.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Έτυχα σήμερα ανεπίσημης πληροφόρησης που κάνει λόγο για συμπερίληψη του ονόματός μου στη λίστα Γιωρκάτζη. Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι στη διάθεση των αρχών για πλήρη διερεύνηση, ούτως ώστε να διαφανεί η η νόμιμη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

 

Αντιλαμβάνομαι ότι με την ιδιότητα του Κοινοτάρχη Αλάμπρας είναι που συμπεριλαμβάνομαι στη Λίστα Γιωρκάτζη. Δηλώνω απερίφραστα ότι τα προσωπικά μου δάνεια καθώς και της συζύγου μου, ήταν και παραμένουν εξυπηρετούμενα. Εξάλλου κάτι τέτοιο επαληθεύεται και από τις δηλώσεις μου για το πόθεν έσχες.

Εξ όσων αντιλαμβάνομαι δεν είμαι στη Λίστα Γιωρκάτζη για δανειοδότησή μου αλλά γιατί είμαι εγγυητής σε δάνειο, όχι προσώπου του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αλλά αντιθέτως εγγυούμαι δάνειο πρώην συναδέλφου από την ΠΕΟ, το οποίο είχε συνάψει από το τότε στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Κυβερνητικών Ωρομίσθιων ΣΤΑΚΕΚ.

Εγώ ο ίδιος θα κατευθύνω τις αρχές προς πλήρη διερεύνηση της εν λόγω δανειοδότησης, για να διαφανεί ότι ουδέν μεμπτόν έχει διαπραχθεί. Θέτω τον εαυτό μου και όλα τα στοιχεία των δανείων μου στη διάθεση των αρχών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά μου δάνεια καθώς και της συζύγου μου, καθώς επίσης και η εξέλιξή τους από την πρώτη μέρα που τα έχω συνάψει μέχρι και σήμερα .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top