Πρόσκληση Μακρόν να επισκεφθεί την Γαλλία αποδέχθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Πρόσκληση Μακρόν να επισκεφθεί την Γαλλία αποδέχθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Πρόσκληση του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, για να επισκεφθεί το Παρίσι, την ερχόμενη βδομάδα αποδέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, κατά την εκεί επίσκεψη του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο Μακρόν για θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σημειώνει ότι η ημερομηνία επίσκεψης του Προέδρου Αναστασιάδη στη Γαλλία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE