ΠΑΦΟΣ: Του πέρασαν χειροπέδες και αυτός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση

ΠΑΦΟΣ: Του πέρασαν χειροπέδες και αυτός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 55χρονου σε σχέση με υπόθεση δόλιας ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομης εισόδου σε κατοικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονικό του σπίτι στην Πάφο.

Η καταγγελία για την κλοπή στην Αστυνομία έγινε από 74χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας. Έκτοτε αυτός καταζητείτο και συνελήφθη την Πέμπτη 16/07. 

Ο 55χρονος ανακρινόμενος μετά την σύλληψη του αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονική του κατοικία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE