ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 67χρονης – Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 67χρονης – Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 67χρονης με την Αστυνομία να κάνει έκκληση για εντοπισμό της 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την Παρασκευή (17/7/2020) το μεσημέρι από την οικία της στη Λεμεσό, η ΖΟΓΙΑ ΚΟΣΤΙΝΑ, 67 ετών.

Στην ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE