ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθλητικός Τουρισμός: Το 1ο φετινό τουρνουά Παράκτιας Χειροσφαίρισης στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αθλητικός Τουρισμός: Το 1ο φετινό τουρνουά Παράκτιας Χειροσφαίρισης στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένα κεφάλαιο, από τα πολλά που μπορεί να εκμεταλλευτεί το νησί μας, ούτως ώστε να καταστεί κεντρικός κόμβος διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, κάνοντας την Κύπρο γνωστή ανά το παγκόσμιο.

Γιώργος Τάττης

Παρά την πανδημία, η Κύπρος οφείλει και μπορεί να αναδείξει καινοτόμους τρόπους προώθησης του νησιού. Χρειάζεται όμως φαντασία και οργάνωση, ξεφεύγοντας από την πεπατημένη.

Τομείς όπως ο αθλητισμός, ο εναλλακτικός τουρισμός, η μεταποιητική βιομηχανία, τα πανεπιστήμια, μπορούν να καταστήσουν την Κύπρο ως έναν προορισμό που θα φιλοξενεί πολλές διοργανώσεις, φέρνοντας παράλληλα τουρισμό και εισοδήματα από τις διοργανώσεις τέτοιων εκδηλώσεων.

Ομολογουμένως, υπάρχει μια κινητικότητα, κάτι το οποίο είναι ενθαρρυντικό. Χρειάζονται όμως περαιτέρω κίνητρα, εγκαταστάσεις και φυσικά… διαφήμιση. Για να αγκαλιάσει αυτές τις εκδηλώσεις και το κυπριακό κοινό.

Αυτό το τριήμερο η Κύπρος πέρα από διάφορες Παγκύπριες αθλητικές εκδηλώσεις, φιλοξενεί και το 1ο φετινό EBT Beach Handball Tournament 2020, στις Φοινικούδες της Λάρνακας.

Άλλες Παγκύπριες αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα το τριήμερο, είναι μεταξύ άλλων, το Ράλλυ Λάρνακας, κωπηλασία στο φράγμα του Κούρη, καθώς και αγώνας Badminton στην Γεροσκήπου.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον Μάριο Κουκουμά, δημοτικό σύμβουλο της Λάρνακας, από το Διεθνές Τουρνουά Παράκτιας Χειροσφαίρισης:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top