ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 67χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 67χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/07) η 67χρονη γυναίκα, η οποία έλειπε από την οικία της από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/07).

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Βρέθηκε σε αγροτική περιοχή κοντά στο Νοσοκομείο. Η 67χρονη θα μεταβεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Όπως πληροφορούμαστε, καθοριστική σημασία στον εντοπισμό της γυναίκας είχαν οι εθελοντές και τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE