Δεν αντέχουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι, δηλώνει ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Δεν αντέχουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι, δηλώνει ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Το μήνυμα ότι δεν αντέχουμε ως ΕΕ να εμφανιστούμε "διχασμένοι ή αδύναμοι", καλώντας όλα τα μέρη σε συμβιβασμό με υψηλό όμως επίπεδο φιλοδοξίας, έστειλε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στον χώρο του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για την τρίτη ημέρα διαβουλεύσεων.

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός δήλωσε: "Ειλικρινά πιστεύω ότι σήμερα θα σπάσουμε το αδιέξοδο. Από την πρώτη στιγμή κατέστησα σαφές ότι όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς, όμως αυτοί οι συμβιβασμοί δεν πρέπει να είναι τέτοιοι που να αλλοιώσουν το επίπεδο της φιλοδοξίας μας σε σχέση με μια θαρραλέα ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού και τον οικονομικό αντίκτυπο που κόστισε. Αντιμετωπίζουμε μια οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο και δεν μπορούμε να αντέξουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE