Δεν αντέχουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι, δηλώνει ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Δεν αντέχουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι, δηλώνει ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Το μήνυμα ότι δεν αντέχουμε ως ΕΕ να εμφανιστούμε "διχασμένοι ή αδύναμοι", καλώντας όλα τα μέρη σε συμβιβασμό με υψηλό όμως επίπεδο φιλοδοξίας, έστειλε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στον χώρο του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για την τρίτη ημέρα διαβουλεύσεων.

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός δήλωσε: "Ειλικρινά πιστεύω ότι σήμερα θα σπάσουμε το αδιέξοδο. Από την πρώτη στιγμή κατέστησα σαφές ότι όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς, όμως αυτοί οι συμβιβασμοί δεν πρέπει να είναι τέτοιοι που να αλλοιώσουν το επίπεδο της φιλοδοξίας μας σε σχέση με μια θαρραλέα ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού και τον οικονομικό αντίκτυπο που κόστισε. Αντιμετωπίζουμε μια οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο και δεν μπορούμε να αντέξουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE