ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τα πρώτα φιλικά μίλησε για το πρωτόκολλο – Τι είπε για τα μέτρα στα στάδια και για τα προβλήματα για το νέο γήπεδο Λεμεσού

Μετά τα πρώτα φιλικά μίλησε για το πρωτόκολλο – Τι είπε για τα μέτρα στα στάδια και για τα προβλήματα για το νέο γήπεδο Λεμεσού

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε την Κυριακή στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Άρχισαν και τα φιλικά, πως βλέπετε τα πράγματα με το πρωτόκολλο και τα μέτρα ασφαλείας; «Θα πρέπει να πούμε ότι εμείς που παίρνουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε αλλά και εσείς που έχετε τα μικρόφωνα να θυμίζουμε στον κόσμο ότι το κακό δεν έχει τελειώσει. Ευτυχώς στην Κύπρο πάμε καλά αλλά είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Για να συνεχίσουμε έτσι θα πρέπει να τηρούμε τουλάχιστον τους πιο απλούς κανόνες ατομικής υγιεινής. Υπάρχουν ευπαθείς ομάδες. Το πρωτόκολλο έχει κάποιους αυστηρούς περιορισμούς αλλά θα πρέπει να μπαίνουν αυστηροί κανονισμοί για να διατηρηθούμε στα επίπεδα που είμαστε. Αν τους τηρήσουμε θα έχουμε πρόβλημα και θα τα διακόψουμε όλα ξανά. Νιώθω ότι τώρα που άρχισαν και τα φιλικά και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ακολουθήσουμε την γνώμη των ειδικών».

Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα και στα η τηλεοπτικά παιχνίδια:
 «Ασφαλώς. Πρέπει να τηρούμε τους κανόνες παντού».

Τι γίνεται με τα γήπεδα που είναι δικά σας;
 «Τα γήπεδα που ελέγχους τα έχουμε υπό συνεχή επίβλεψη. Το Μακάρειο είναι πολύ παλιό γήπεδο και έχει αρκετά προβλήματα. Προσπαθούμε συνεχώς να το διατηρούμε στην ζωή για να μπορούν οι ομάδες να αγωνίζονται εκεί. Το «Στέλιος Κυριακίδης» είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να τονίσω ότι εμείς κάνουμε συνεχώς μελέτες για να διατηρούμε τα γήπεδα εν ζωή και αδειοδοτημένα. Δεν έχουμε ηλεκτρολόγο μηχανικό στον οργανισμό. Κάνουμε προσπάθεια για να προσληφθεί κάποιος αλλά είναι διαδικασία δύσκολη καθώς ο ΚΟΑ εξαρτάται από άλλα Υπουργεία, κακώς δεν είναι υφυπουργείο».

Πρέπει να γίνει Υφυπουργείο;
 «Το λέω εδώ και καιρό και για να ,μην παρεξηγηθώ ότι το λέω για δικού μου σκοπούς, λέω ξανά ας γίνει Υπουργείο και ας μπει Υφυπουργός μετά το τέλος της δικής μου θητείας».

Το εισηγηθήκατε αυτό;
 «Μίλησα με τον Πρόεδρο. Είχε αναφέρει ότι θα προχωρήσουν στην δημιουργία Υφυπουργείου αθλητισμού. Τώρα προχωρούν για Υφυπουργείο Πολιτισμού οπόταν πάρει σειρά αυτό του αθλητισμού».

Θα εγκριθούν το Μακάρειο και το «Στέλιος Κυριακίδης»;
 «Θα δούμε. Περιμένουμε κάποιες μελέτες κυρίως για το Μακάρειο. Στην Πάφο το θέμα είναι με τον φωτισμό και το VAR».

Για το νέο γήπεδο Λεμεσού:
 «Προχωρούμε πολύ καλά, ενημερώθηκαν και οι τρεις ομάδες, έκαναν ερωτήσεις, είδαμε κάποια προβλήματα και προσπαθούμε να είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων. Μας είπαν και οι ειδικοί ότι θα ολοκληρωθεί Μάιο του 2022 και οι ομάδες της Λεμεσού θα δώσουν τα ευρωπαϊκά τους ματς στο γήπεδο τους το καλοκαίρι του 2022».

The post Μετά τα πρώτα φιλικά μίλησε για το πρωτόκολλο – Τι είπε για τα μέτρα στα στάδια και για τα προβλήματα για το νέο γήπεδο Λεμεσού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top