LIFESTYLE

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στην σειρά

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στην σειρά

Η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» συνέχιζει ακάθεκτη, για όγδοη συνεχή σεζόν, στο πρόγραμμα του Alpha.

Τα τέσσερα ζευγάρια ετοιμάζονται να μας χαρίσουν εκ νέου άφθονο γέλιο συγκίνηση και πολλή μουρμούρα, ενώ σε αυτό θα συμβάλλουν οι γκεστ εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών.

Μάλιστα, όσον αφορά τις γκεστ εμφανίσεις κάποιες θα είναι από πρόσωπα που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και άλλες από καινούργια.

Στην πρώτη κατηγορία, σε πρώτη φάση, ανήκουν η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία υποδύεται την Ελπινίκη, τη μητέρα του Ηλία, η Μαρία Καβογιάννη με τον Τάσο Χαλκιά, οι οποίοι υποδύονται την Αλίκη και τον Γιάννη αντίστοιχα, τους γονείς της Ξένιας, και η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία υποδύεται τη μητέρα του Αγγέλου, αλλά και η Λένα Ουζουνίδου, η οποία υποδύεται τη Νανά, τη μητέρα της Βέλης.

Ακόμη, στον νέο κύκλο της σειράς. όπως αναφέρει το mytv θα δούμε τους Ηλία Μουλά (Στέλιος), Τόλη Παπαδημητρίου (Ηλία) και Αννυ θεοχάρη (Μένη).

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top