ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανίστηκε 82χρονος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανίστηκε 82χρονος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Απουσιάζει από την 19/7/2020 και ώρα 5.30 το απόγευμα ο Bruce Diggle, 82 ετών, Βρετανός υπήκοος.

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία.

Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο Diggle περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, με κοντά άσπρα μαλλιά, μέτριας σωματικής διάπλασης, φέρει γυαλιά μυωπίας ενώ κατά τον επίμαχο χρόνο φορούσε κοντό τζιν παντελόνι και κοντομάνικη μπλε φανέλα.

 

Η αστυνομία με ανακοίνωση της παραλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE