ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανίστηκε 82χρονος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανίστηκε 82χρονος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Απουσιάζει από την 19/7/2020 και ώρα 5.30 το απόγευμα ο Bruce Diggle, 82 ετών, Βρετανός υπήκοος.

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία.

Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο Diggle περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, με κοντά άσπρα μαλλιά, μέτριας σωματικής διάπλασης, φέρει γυαλιά μυωπίας ενώ κατά τον επίμαχο χρόνο φορούσε κοντό τζιν παντελόνι και κοντομάνικη μπλε φανέλα.

 

Η αστυνομία με ανακοίνωση της παραλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE