ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβάλλεται ποινή 2.5 χρόνια μετά για την δολοφονία Λεωνίδη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβάλλεται ποινή 2.5 χρόνια μετά για την δολοφονία Λεωνίδη

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουλίου το Κακουργιοδικείο της Λεμεσού θα επιβάλει ποινή στους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη. Σήμερα (20/7) ο συνήγορος του δεύτερου κατηγορουμένου αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του.

Ο 2ος κατηγορούμενος, σε προηγούμενη δικάσιμο, είχε παραδεχθεί ότι ήταν το άτομο που πυροβόλησε τέσσερις φορές, τον 47χρονο Λεωνίδη, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, την Τσικνοπέμπτη του 2018.  Η παραδοχή του έγινε μετά την απόφαση για μετατροπή της κατηγορίας του φόνου εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία, σε προηγούμενη διαδικασία. Οι άλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση,  έχουν επίσης παραδεχθεί ενοχή σε άλλα αδικήματα που σχετίζονται με  αυτήν.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις είχαν εντοπιστεί στα κατεχόμενα μαζί με τέταρτο πρόσωπο, που απαλλάχθηκε των κατηγόριων, και παραδόθηκαν στις κυπριακές Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας, ο δικηγόρος υπεράσπισης του 2ου κατηγορουμένου, αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του πελάτη του. Στη συνέχεια, το Κακουργιοδικείο αποφάσισε όπως την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουλίου, θα επιβάλει ποινή και στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE