ΜΕΡΚΕΛ: 'Ελπίζω να επιτευχθεί συμφωνία...'

ΜΕΡΚΕΛ: 'Ελπίζω να επιτευχθεί συμφωνία...'

Την ελπίδα ότι η εναπομένουσα απόσταση που χωρίζει τους  27 μπορεί να καλυφθεί με βάση το πλαίσιο για πιθανή συμφωνία που σχηματοποιήθηκε χθες βράδυ, εξέφρασε η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, προσερχόμενη στο Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, η Καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε ότι "ετοιμάσαμε ένα πλαίσιο για πιθανή συμφωνία χθες το βράδυ μετά από μακρές διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για πρόοδο και ελπίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία σήμερα, ή ότι σε κάθε περίπτωση είναι δυνατή μια συμφωνία".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE