Πρόσφεραν επτά εκατομμύρια για να αγοράσουν κυπριακό κανάλι – Δεν αποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης

Πρόσφεραν επτά εκατομμύρια για να αγοράσουν κυπριακό κανάλι – Δεν αποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης

Αμερικανική εταιρία ζήτησε από τον Σωκράτη Χάσικο την εξαγορά ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Omega.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού tv mania η συγκεκριμένη εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με τα media και από έρευνα στην κυπριακή αγορά έκρινε ότι το κανάλι του Σωκράτη Χάσικου (Omega) είναι ο μόνος κερδοφόρος (για την ώρα) κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως η εταιρία πρόσφερε στον κ. Χάσικο το ποσό των επτά εκατομμυρίων, ωστόσο αρνήθηκε για λόγους συνείδησης την πώληση του καναλιού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE