Πρόσφεραν επτά εκατομμύρια για να αγοράσουν κυπριακό κανάλι – Δεν αποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης

Πρόσφεραν επτά εκατομμύρια για να αγοράσουν κυπριακό κανάλι – Δεν αποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης

Αμερικανική εταιρία ζήτησε από τον Σωκράτη Χάσικο την εξαγορά ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Omega.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού tv mania η συγκεκριμένη εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με τα media και από έρευνα στην κυπριακή αγορά έκρινε ότι το κανάλι του Σωκράτη Χάσικου (Omega) είναι ο μόνος κερδοφόρος (για την ώρα) κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως η εταιρία πρόσφερε στον κ. Χάσικο το ποσό των επτά εκατομμυρίων, ωστόσο αρνήθηκε για λόγους συνείδησης την πώληση του καναλιού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE