Τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Τραμπ και Μακρόν για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Τραμπ και Μακρόν για τη Λιβύη

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε τη Δευτέρα (20/7) τηλεφωνικά με τον Γάλλο ομόλογό του με τον οποίο συζήτησε τρόπους για την αποκλιμάκωση της κατάστασης στη Λιβύη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η σύγκρουση στη Λιβύη μεταξύ της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Τρίπολης (GNA) και του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ "έχει επιδεινωθεί λόγω της παρουσίας ξένων δυνάμεων και όπλων", αναφέρεται στην ανακοίνωση αυτήν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE