Τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Τραμπ και Μακρόν για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Τραμπ και Μακρόν για τη Λιβύη

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε τη Δευτέρα (20/7) τηλεφωνικά με τον Γάλλο ομόλογό του με τον οποίο συζήτησε τρόπους για την αποκλιμάκωση της κατάστασης στη Λιβύη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η σύγκρουση στη Λιβύη μεταξύ της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Τρίπολης (GNA) και του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ "έχει επιδεινωθεί λόγω της παρουσίας ξένων δυνάμεων και όπλων", αναφέρεται στην ανακοίνωση αυτήν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE