Τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Τραμπ και Μακρόν για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Τραμπ και Μακρόν για τη Λιβύη

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε τη Δευτέρα (20/7) τηλεφωνικά με τον Γάλλο ομόλογό του με τον οποίο συζήτησε τρόπους για την αποκλιμάκωση της κατάστασης στη Λιβύη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η σύγκρουση στη Λιβύη μεταξύ της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Τρίπολης (GNA) και του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ "έχει επιδεινωθεί λόγω της παρουσίας ξένων δυνάμεων και όπλων", αναφέρεται στην ανακοίνωση αυτήν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE