ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης δρόμων

ΚΥΠΡΟΣ: Πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης δρόμων

strong>1. Οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 23/7/2020 μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:30,  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου στο τμήμα παρά τον κόμβο Αγ. Συλά για μήκος 1,5 χλμ περίπου θα εκτελούνται, εργασίες καθαρίσματος εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 100 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.
 
2. Εργασίες αντικατάστασης οδικού φωτισμού στη Λευκωσία

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 23/9/2019 ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (pedestrian countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες πολιτικής μηχανικής και αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας.  Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 θα διεξάγονται εργασίες στη συμβολή των οδών Αιγαίως και Καποτά στην Παλλουριώτισσα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν  μετά την πρωινή ώρα αιχμής και θα ολοκληρωθούν πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, περιορίζοντας την αναπόφευκτη διαταραχή της κυκλοφορίας στο ελάχιστο δυνατόν.

strong>3.  Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Πάφου 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα
27 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 μέχρι τις 19:00, σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου (Α6) Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται εργασίες τραβήγματος καλωδίου σε φρεάτια της Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

br />4. Εργασίες καθαρισμού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 25/7/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500 μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top