ΥΠΑΜ στην Πρέσβειρα των ΗΠΑ: Τις ανησυχίες της Κύπρου για τις τουρκικές ενέργειες, τόνισε

ΥΠΑΜ στην Πρέσβειρα των ΗΠΑ: Τις ανησυχίες της Κύπρου για τις τουρκικές ενέργειες, τόνισε

Τις ανησυχίες της Κυπριακής Δημοκρατίας λόγω των συνεχών παραβιάσεων των κυπριακών κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Τουρκία, τόνισε στην Αμερικανίδα Πρέσβειρα, Τζούντιθ Γκέιλ Γκάμπερ, ο Υπουργός Αμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Υπουργός Αμυνας και η Αμερικανίδα Πρέσβειρα, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του Υπουργού, «αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τις συνεργασίες που αναπτύσσονται με στόχο την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή».
 
Ο Υπουργός Αμυνας «τόνισε τις ανησυχίες της Κυπριακής Δημοκρατίας λόγω των συνεχών παραβιάσεων των κυπριακών κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Τουρκία».
 
Συζητήθηκαν, επίσης, «διμερή θέματα αρμοδιοτήτων του Υπουργείου καθώς και τρόποι ενίσχυσης των σχέσεων των δύο χωρών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE