ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΕΝΕ… ότι οι Μπεργκ και Λάρκου έχουν ΑΥΤΟΝ τον σπουδαίο παίκτη ομάδας της Σούπερ Λιγκ στο «στόχαστρο» τους

ΛΕΝΕ… ότι οι Μπεργκ και Λάρκου έχουν ΑΥΤΟΝ τον σπουδαίο παίκτη ομάδας της Σούπερ Λιγκ στο «στόχαστρο» τους

Ιστοσελίδα στην Ελλάδα, www.in2sports.gr , κάνει λόγο πως οι Μπεργκ και Λάρκου έχουν στο στόχαστρο τους τον στράικερ του Άρη Θεσσαλονίκης, Ιντέγε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Τον 32 χρόνο Νιγηριανό σέντερ φορ Αίντε Μπράουν Ιντέγε έβαλαν στο “στόχαστρο” τους Χένινγκ Μπέργκ και Νεόφυτος Λάρκου για να πάρει θέση στην επίθεση της Ομόνοιας.

Ο Ιντέγε γνωστός περισσότερο από την θητεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς την διετία 2015-17 (43 συμμετοχές-23 τέρματα) αγωνίστηκε την χρονιά που πέρασε στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου σε 19 συμμετοχές πέτυχε 7 τέρματα.

Ο Ιντέγε που έχει ύψος 1.81 θεωρείται από τους “βαρετούς” επιθετικούς που γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή και είναι κάτι που ψάχνουν στην Ομόνοια με βάση ότι υπάρχουν οι περιφερειακοί επιθετικοί…

Ο Νεόφυτος Λάρκου ήδη προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σε πρόταση προς τον Νιγηριανό επιθετικό και αναμένονται άμεσα εξελίξεις αφού οι “πράσινοι” εντείνουν πλέον τις ενέργειες τους για απόκτηση επιθετικού με βάση ότι η ομάδα μπήκε ήδη στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Από κει και πέρα οι πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της Ομόνοια Σταύρο Παπασταύρου να έχει δώσει εντολή για να “φύγει” μία καλύτερη οικονομική πρόταση προς την Μίντιλαντ για την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα χωρίς βεβαίως να υπάρχει και πρόθεση να ξεφύγουν από τις οικονομικές γραμμές που έχουν τεθεί.

Οι πληροφορίες φέρουν τους “πράσινους” να προσφέρουν ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων Ευρώ στην Δανέζικη ομάδα η οποία ως γνωστό ζητά ένα ποσό γύρω στο μισό εκατομμύριο. Αναμένεται λοιπόν οι συζητήσεις να κορυφωθούν τα επόμενα 24 ώρα και στην Ομόνοια αισιοδοξούν ότι το θέμα Ακιντόλα θα τελειώσει θετικά για την ομάδα».

The post ΛΕΝΕ… ότι οι Μπεργκ και Λάρκου έχουν ΑΥΤΟΝ τον σπουδαίο παίκτη ομάδας της Σούπερ Λιγκ στο «στόχαστρο» τους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top