Τραυματισμός 26χρονου σε τροχαίο στην Πάφο

Τραυματισμός 26χρονου σε τροχαίο στην Πάφο

Ενας 26χρονος τραυματίστηκε μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο στην Πάφο την Τρίτη 21/7.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, 25χρονος που επιχείρησε να εισέλθει με το αυτοκίνητο του από παγκέτο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 26χρονο.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 26χρονο σε ιδιωτική κλινική όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 26χρονος φέρει κάκωση αυχένα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. 

Τα αίτια της πρόκλησης του Τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE