Τραυματισμός 26χρονου σε τροχαίο στην Πάφο

Τραυματισμός 26χρονου σε τροχαίο στην Πάφο

Ενας 26χρονος τραυματίστηκε μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο στην Πάφο την Τρίτη 21/7.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, 25χρονος που επιχείρησε να εισέλθει με το αυτοκίνητο του από παγκέτο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 26χρονο.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 26χρονο σε ιδιωτική κλινική όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 26χρονος φέρει κάκωση αυχένα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. 

Τα αίτια της πρόκλησης του Τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE