Big brother: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από όλα τα μέρη του σπιτιού– Τον Αύγουστο κάνει πρεμιέρα

Big brother: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από όλα τα μέρη του σπιτιού– Τον Αύγουστο κάνει πρεμιέρα

Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή του Big Brother στην τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΪ και στην Κύπρο του Sigma.

Αν και το ριάλιτι είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον περασμένο Μάρτιο, η πανδημία για τον κορωνοϊό ανέτρεψε τα δεδομένα και το έβαλε… στον πάγο.

Τώρα, όμως, και συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Αυγούστου, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου με τον Χάρη Βαρθακούρη στον ρόλο του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με την παραγωγή του Big Brother, στο σπίτι θα εισέλθουν 16 παίκτες και ενδέχεται ακόμη τέσσερις ενώ, πριν την είσοδο τους, θα γίνει απολύμανση για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια, τέλος, του ριάλιτι προγράμματος κανένας νέος παίκτης δεν θα μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Η Ελλαδική ιστοσελίδα zappit.gr τρύπωσε στο σπίτι λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE