Υπόθεση 19μηνου βρέφους: 12 κατηγορίες στους γονείς - Θα απαγγελθούν σε νέα δικάσιμο

Υπόθεση 19μηνου βρέφους: 12 κατηγορίες στους γονείς - Θα απαγγελθούν σε νέα δικάσιμο

Χρόνο για να μελετήσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες του, ζήτησε ο δικηγόρος των γονιών του 19μηνου βρέφους, που κατηγορούνται για την κακοποίηση του.

Το Δικαστήριο όρισε για τις 30 Ιουλίου τη νέα δικάσιμο κατά την οποία θα απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Το Δικαστήριο, έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και όρισε όπως τη συγκεκριμένη ημερομηνία απαγγελθούν κατά της 24χρονης μητέρας και του 26χρονου πατέρα 12 κατηγορίες για τρεις υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, βία στην οικογένεια, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κακόβουλη ζημιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE