Υπόθεση 19μηνου βρέφους: 12 κατηγορίες στους γονείς - Θα απαγγελθούν σε νέα δικάσιμο

Υπόθεση 19μηνου βρέφους: 12 κατηγορίες στους γονείς - Θα απαγγελθούν σε νέα δικάσιμο

Χρόνο για να μελετήσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες του, ζήτησε ο δικηγόρος των γονιών του 19μηνου βρέφους, που κατηγορούνται για την κακοποίηση του.

Το Δικαστήριο όρισε για τις 30 Ιουλίου τη νέα δικάσιμο κατά την οποία θα απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Το Δικαστήριο, έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και όρισε όπως τη συγκεκριμένη ημερομηνία απαγγελθούν κατά της 24χρονης μητέρας και του 26χρονου πατέρα 12 κατηγορίες για τρεις υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, βία στην οικογένεια, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κακόβουλη ζημιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE