Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των κρατικών υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20

Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των κρατικών υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων για τις κρατικές υποτροφίες του ακαδημαϊκού έτος 2019-2020, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν Σεπτέμβρη.

σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, πληροφορεί τους υποψήφιους/ες υποτρόφους που υπέβαλαν αίτηση για τη διεκδίκηση υποτροφίας για Πτυχιακές, Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές για την ακαδημαϊκή  χρονιά 2019 – 20 ότι η διαδικασία αξιολόγησης προχωρά με εντατικούς  ρυθμούς και είναι στα τελευταία στάδια.
 
Τα αποτελέσματα για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές υποτροφίες αναμένεται να ανακοινωθούν περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ σε ό,τι αφορά στις διδακτορικές τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.
 
Η μικρή καθυστέρηση οφείλεται στα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE