ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 54χρονος Αντρέας Κωνσταντίνου - Ακαριαίος ο θάνατός του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 54χρονος Αντρέας Κωνσταντίνου - Ακαριαίος ο θάνατός του

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης 23/7 54χρονος άντρας μετά από εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 07:30 το πρωί όταν ο 54χρονος υπεργολάβος προσπαθώντας να επιθεωρήσει εργασίες σε οικοδομή  έχασε την ισορροποία του προσπαθώντας να περάσει από μεταλλικό διάδρομο και φαίνεται να έπεσε στο κενό μεταξύ της εκσκαφής και του τοίχου του υπόγειου χώρου του εργοταξίου, από ύψος 4,5 μέτρων.

Πρόκειται για τον Αντρέα Κωνσταντίνου, συνιδιοκτήτης εταιρείας η οποία είχε αναλάβει τα καλούπια στο εργοτάξιο και του οποίου ο θάνατος σύμφωνα με λειτουργό του Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας φαίνεται να ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE