Κοινότητες στην περιοχή Βασιλικού: Λύπη για την απόφαση για μεταφορά εργοστασίων

Κοινότητες στην περιοχή Βασιλικού: Λύπη για την απόφαση για μεταφορά εργοστασίων

Σε καμία περίπτωση η Συντονιστική Επιτροπή Εννέα Κοινοτήτων Περιοχής Βασιλικού δεν θα αποδεχθεί οποιονδήποτε εργοστάσιο  που εγκυμονεί  κινδύνους  για την υγεία και Ασφάλεια  των κατοίκων  της περιοχής, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την απόφαση για μεταφορά εργοστασίων ασφάλτου στην περιοχή Βασιλικού.

«Στο Ενεργειακό  κέντρο  μας έχουν  υποσχεθεί  ότι θα μεταφερθούν  μόνο τα υγρά καύσιμα και το Φυσικό Αέριο και κάποια υποστηρικτικά  εργαστήρια για την ομαλή λειτουργία  του Ενεργειακού Κέντρου. Οι υποσχέσεις  οι οποίες μας έχουν δοθεί  θέλουμε  να  τηρηθούν  στο ακέραιο   διαφορετικά θα αντιδράσουμε δυναμικά  με κίνδυνο ματαίωσης όλων των προγραμματισμένων έργων», προστίθεται.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «η περιοχή μας έχει επιβαρυνθεί  αρκετά  για αυτό πρέπει  να υλοποιηθεί   η πρόταση  της Συντονιστικής Επιτροπής Εννέα Κοινοτήτων Περιοχής Βασιλικού  και η υπόσχεση που δόθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας   για εξεύρεση  2ης  εναλλακτικής  Βιομηχανικής περιοχής που να μην επηρεάζει κατοικημένη περιοχή η οποία  θα φιλοξενεί  τέτοιου  είδους  ρυπογόνα εργοστάσια».    

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE