Πρώην παίκτρια του GNTM η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου

Πρώην παίκτρια του GNTM η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου

Παρελθόν από το κανάλι KΡHTH ΤV αποτελεί η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε στον ΣΚΑΙ να παρουσιάζει την δική της εκπομπή. 

Την θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι", όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση του ΚΡΗΤΗ TV, θα πάρει η πρώην παίκτρια του πρώτου GNTM, Χριστιάννα Σκούρα αλλά και ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κουμαντάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΚΡΗΤΗ TV:

Η εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ συνεχίζεται και εφέτος (για 23η χρονιά) με νέους παρουσιαστές.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες, την καλλιέργεια και μόρφωση αλλά και την αποδοχή του κοινού μας.

Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι:

  1. Λευτέρης Κουμαντάκης

Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπ. Ιωαννίνων

  1. Χριστιάνα Σκούρα

Φοιτ. Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Μοντέλο, πρ. παίκτρια του GNTM 

Μαζί τους και μια ομάδα συνεργατών που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα συνάδει με τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες και την κουλτούρα του Κρητικού κοινού.

Συνεχίζουμε με νέα εντυπωσιακή ομάδα που θα κερδίσει και εφέτος τις εντυπώσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.