Πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες στην Κύπρο για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος

Πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες στην Κύπρο για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος

Πένθιμα θα ηχήσουν το μεσημέρι οι καμπάνες στην Κύπρο για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος.

 

Σε ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κύπρου αναφέρεται ότι σύμφωνα με οδηγίες του Αρχιεπίσκοπου Κύπρου Χρυσοστόμου θα γίνει την Παρασκευή (24/7) «πένθιμη κωδωνοκρουσία σε όλους τους ναούς της Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας στις 12 το μεσημέρι και επί διάστημα 5 λεπτών, εν όψει της αυθαίρετης, απαράδεκτης και εγκληματικής μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τους Τούρκους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE