ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τηλεφώνημα στον Πετρίδη για Βούρο και μετά… «ούτε φωνή ούτε ακρόαση» – Τι ειπώθηκε για Τάμαρι, Ζαχίντ, Λουντέμο και Σαχάρ

Τηλεφώνημα στον Πετρίδη για Βούρο και μετά… «ούτε φωνή ούτε ακρόαση» – Τι ειπώθηκε για Τάμαρι, Ζαχίντ, Λουντέμο και Σαχάρ

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπροσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» θέματα της «γαλαζοκίτρινης» επικαιρότητας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Τάμαρι και Ζαχίντ: «Δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για κάνεναν, αυτό ισχυεί τώρα στο ΑΠΟΕΛ. Έχω αναφέρει τις τελευταίες τέσσερις Παρασκευές, ότι το μοναδικό επίσημο ενδιαφέρον που υπήρχε ήταν για τον Νικόλα Ιωάννου, όμως η πρόταση δεν ήταν ικανοποιητική και το θέμα έκλεισε».

Για τον Πραξιτέλη Βούρο: «Επίσημα δεν υπάρχει κάτι, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τηλεφώνησε στον πρόεδρο μας πριν από πέντε μέρες και του εξέφρασε το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο πρόεδρος μας του είπε να καταθέσουν πρόταση για να μπορούν να προχωρήσουν και μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για την ενίσχυση με Λουντέμο: «Ήταν επιλογη του κ. Ουζουνίδη. Μέχρι πρόσφατα αγωνίζοταν στην Ρόζενμποργκ ως βασικός και δεν μπορούσε να έρθει πιο νωρίς. Θα ενεργοποιήθει η συμφωνία την 1η Αυγούστου και εξασφαλίσαμε άδεια από την ομάδα για να προπονείται με το ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν θα έχει πρόβλημα στο θέμα αυτό».

Για τον Μπεν Σαχάρ: «Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι μας ενδιαφέρει ο παίκτης. Του έχει κατατεθεί πρόταση και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία και με την ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την Χάποελ Μπερ Σεβα».

Για τον Σάβιτς και τις εξετάσεις για τον κορωνοϊό: «Έκανε το πρώτο τεστ και θα περίμενουμε 48 ώρες. Αν τα έχουμε σήμερα τα αποτελέσματα, τότε θα πάει τη Δευτέρα για το δεύτερο τεστ και αν είναι αρνητικά, τότε θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο».

Επίσης, έκανε σχόλιο για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου του Άρη, Τζον Παναγή: «Είναι μία δυσάρεστη είδηση για τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο θάνατος του προέδρου του Άρη και μας δείχνει το πόσο πρέπει να εκτιμούμε τη ζωή. Όταν χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι είναι λυπηρό, κουράγιο στην οικογενεια του».

The post Τηλεφώνημα στον Πετρίδη για Βούρο και μετά… «ούτε φωνή ούτε ακρόαση» – Τι ειπώθηκε για Τάμαρι, Ζαχίντ, Λουντέμο και Σαχάρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top