ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για οκτώ χρόνια 26χρονος - Σοβαρά αδικήματα εις βάρος τεσσάρων γυναικών

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για οκτώ χρόνια 26χρονος - Σοβαρά αδικήματα εις βάρος τεσσάρων γυναικών

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επέβαλε την Παρασκευή (24/7) το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 26χρονο για υποθέσεις βιασμού και απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου προκειμένου να του ανακοινωθεί η ποινή του. 

Το Δικαστήριο του επέβαλε οκταετή ποινή φυλάκισης και όπως συνυπολογιστεί ο χρόνος που κρατείται.

Ο 26χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος φέρεται να εισήλθε σε τέσσερις κατοικίες και να επιχείρησε να βιάσει γυναίκες. Στη μία δε περίπτωση φέρεται να κατάφερε να έλθει σε σεξουαλική επαφή με 41χρονη, που εργάζεται ως οικιακή βοηθός.  

Είχαν προηγηθεί οι απόπειρες εναντίον άλλης μιας οικιακής βοηθού, μιας γυναίκας που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, καθώς και μιας ηλικιωμένης άνω των 75 ετών, που επίσης διέμενε μόνη της.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν στις 4 με 5 Ιουνίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE