ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Κάλεσμα για καταψήφιση Κόρτα - ‘Οδήγησε τον δήμο δεκαετίες πίσω'

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Κάλεσμα για καταψήφιση Κόρτα - ‘Οδήγησε τον δήμο δεκαετίες πίσω'

Κάλεσμα στους κατοίκους της Αγλαντζιάς να καταψηφίσουν τον Κώστα Κόρτα στις Δημαρχιακές εκλογές, απεύθυνε το απόγευμα της Παρασκευής (24/7), το Ε.ΛΑ.Μ.

Στην εν λόγω ανακοίνωση γίνεται λόγος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ενώ όπως αναφέρεται, ο Κώστας Κόρτας 'κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο δήμο δεκαετίες πίσω'.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Κώστας Κόρτας, ο άνθρωπος που ως τέως Δήμαρχος Αγλαντζιάς κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο δήμο δεκαετίες πίσω, είναι πρόκληση να κατηγορεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για την παρουσία του σε εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στον συγκεκριμένο Δήμο.

Τώρα, ως νυν υποψήφιος Δήμαρχος για την Αγλαντζιά, παρευρέθηκε και ο ίδιος στην συγκεκριμένη εκδήλωση για να στηρίξει τα ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής. Ο κ. Κόρτας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/07/20, δεν είχε πρόβλημα να συνυπάρξει στον χώρο της εκδήλωσης με τον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ούτε να χαιρετίσει και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματός μας.

Όπως δεν είχε πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες να γυρίζει και να ζητά την ψήφο από Αγλαντζιώτες, μέλη και ψηφοφόρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ξαφνικά όμως σήμερα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/07/20, επειδή το ΑΚΕΛ του «τράβηξε το αυτί» μετατραπήκαμε σε μια νύκτα «φασίστες», «ακροδεξιοί» και «μισάνθρωποι», γεγονός που αποδεικνύει την σοβαρότητα του. 

Το μήνυμα προς τον κ. Κόρτα είναι ξεκάθαρο, ας αφήσει στην άκρη τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ας ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου, ένα εκ των οποίων είναι η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στο Πλατύ Αγλαντζιάς, που στο τέλος της ημέρας θα υποβαθμίσει την περιοχή και καλλιεργεί το αίσθημα της ανασφάλειας ανάμεσα στους συνδημότες του.

Δεν είδαμε όμως τον κ. Κόρτα να έχει πρόβλημα και με τους ΑΚΕΛικούς υποστηρικτές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν αντιπορεία, κινούμενοι απειλητικά, με ρατσιστικό και φασιστικό τρόπο ενάντια στα γυναικόπαιδα και τους ηλικιωμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ή μήπως επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές ατόμων που έταζαν «ξύλο» στους κατοίκους.

Δυστυχώς με τέτοιες διατυπωμένες αντιλήψεις, δεν μας μένει άλλη επιλογή ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από το να καλέσουμε τους δημότες Αγλαντζιάς να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ τον συγκεκριμένο υποψήφιο, που χωρίζει με σταλινικές μεθόδους τους συνδημότες του, θεωρώντας πως μόνο όσοι τον ψηφίζουν δικαιούνται να μιλούν.

Την ίδια στιγμή, το Ε.ΛΑ.Μ. , εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφει τα πυρά του στο ΑΚΕΛ. 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ρατσιστική συμπεριφορά του ΑΚΕΛ εναντίον των κατοίκων της Αγλαντιζάς.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια του ΑΚΕΛ να στοχοποιήσει τους πολίτες του Δήμου Αγλαντζιάς, χαρακτηρίζοντας τα ΔΙΚΑΙΑ και καθόλα ΛΟΓΙΚΑ αιτήματά τους, για την ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου, σαν ρατσιστικά και ξενοφοβικά.

Δεν είναι ρατσισμός, να θέλεις να προστατέψεις την γειτονιά σου και το σπίτι σου, την περιοχή που μεγάλωσες και να θέλεις να την παραδώσεις στα παιδιά τους, όπως ακριβώς την έχει παραλάβει. Αντίθετα, αυτό που κάνει το ΑΚΕΛ είναι ρατσιστικό έναντι των κατοίκων της περιοχής.

 Δεν μας εκπλήσσει όμως η στάση του ΑΚΕΛ, αφού είναι για πολλοστή φορά που παρατηρούμε ότι έχει γίνει το χρήσιμο δεκανίκι της Τουρκίας, στηρίζοντας εμπράκτως τα τούρκικα σχέδια για δημογραφική αλλοίωση της Κύπρου με λαθρομετανάστες που έρχονται κουβαλητοί από την Τουρκία στα κατεχόμενα, αποκαλώντας «ρατσιστή» όποιον αντιδρά.

 Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και αφού το ΑΚΕΛ χαρακτηρίζεται από άπλετη φιλανθρωπία, τους καλούμε να φιλοξενήσουν τους αιτητές ασύλου στα γραφεία τους και να τους συντηρούν με την κομματική χορηγία που λαμβάνουν και τις δόσεις των δανείων που δεν εξυπηρετούν!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top