Αισθητή η παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Αισθητή η παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Αισθητή είναι η παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο.

Και θα γίνει ακόμη πιο αισθητή εντός της ημέρας (25/07) οπότε το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη.

Επρόκειτο να περάσει τη διώρυγα του Σουέζ εντός της ημέρας και θα βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο για περίπου δύο ημέρες, ενώ θα συνοδεύεται από 12 πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από Ελλαδικά Μ.Μ.Ε., κατά το πέρασμά του νοτίως της Κρήτης θα υπάρξουν κοινές ασκήσεις με την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Στην άσκηση αναμένεται να λάβουν μέρος ελληνικά F-16 από το αεροδρόμιο της Σούδας και F-18 του αμερικανικού αεροπλανοφόρου.

Το "Αϊζενχάουερ" φέρει περίπου 90 πολεμικά αεροπλάνα και ελικόπτερα και έχει πλήρωμα 5.600 άτομα.

Εξάλλου, την Παρασκευή (24/07) εντοπίστηκε στην ανατολική Μεσόγειο το αεροσκάφος Poseidon AE6872 του αμερικανικού ναυτικού.

Περιπολούσε στα ανοιχτά της Αιγύπτου.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αεροσκάφος που έχει ως στόχο την παρακολούθηση και εξουδετέρωση πολεμικών σκαφών και υποβρυχίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE