ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

Συνελήφθη την Παρασκευή 24/7 και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Ελληνικές Αρχές για έκτιση ποινής φυλάκισης εννέα ετών, για υπόθεση διακίνησης υπηκόων τρίτης χώρας, εντός των συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Δεν συγκατατέθηκε για έκδοσή του στην Ελλάδα, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση, στις 3 Αυγούστου 2020.

Αφού ο 58χρονος δεν εκπλήρωσε τους όρους, που έθεσε το Δικαστήριο, παραμένει υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE