ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

Συνελήφθη την Παρασκευή 24/7 και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Ελληνικές Αρχές για έκτιση ποινής φυλάκισης εννέα ετών, για υπόθεση διακίνησης υπηκόων τρίτης χώρας, εντός των συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Δεν συγκατατέθηκε για έκδοσή του στην Ελλάδα, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση, στις 3 Αυγούστου 2020.

Αφού ο 58χρονος δεν εκπλήρωσε τους όρους, που έθεσε το Δικαστήριο, παραμένει υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE