ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

Συνελήφθη την Παρασκευή 24/7 και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Ελληνικές Αρχές για έκτιση ποινής φυλάκισης εννέα ετών, για υπόθεση διακίνησης υπηκόων τρίτης χώρας, εντός των συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Δεν συγκατατέθηκε για έκδοσή του στην Ελλάδα, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση, στις 3 Αυγούστου 2020.

Αφού ο 58χρονος δεν εκπλήρωσε τους όρους, που έθεσε το Δικαστήριο, παραμένει υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.