ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 58χρονο για σοβαρή υπόθεση- Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του

Συνελήφθη την Παρασκευή 24/7 και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Ελληνικές Αρχές για έκτιση ποινής φυλάκισης εννέα ετών, για υπόθεση διακίνησης υπηκόων τρίτης χώρας, εντός των συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Δεν συγκατατέθηκε για έκδοσή του στην Ελλάδα, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση, στις 3 Αυγούστου 2020.

Αφού ο 58χρονος δεν εκπλήρωσε τους όρους, που έθεσε το Δικαστήριο, παραμένει υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE