Απεβίωσε από κορωνοϊό ο γιατρός της εθνικής Ουκρανίας

Απεβίωσε από κορωνοϊό ο γιατρός της εθνικής Ουκρανίας

O Αντόν Χουντάεφ, γιατρός της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, απεβίωσε από τον κορωνοϊό σε ηλικία 48 ετών, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (UAF).


«Εκ μέρους του προέδρου της ουκρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αντρέι Παβένκα, του προπονητή της εθνικής ομάδας Αντρέι Σεφτσένκο και ολόκληρης της οικογένειας ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του», ανέφερε η UAF. «Όλη η εθνική ομάδα λυπάται πολύ».

 Ο Χουντάεφ ήταν επίσης ο γιατρός της Μέταλιστ.  Ο κορωνοϊός σκότωσε περισσότερους από 1.600 ανθρώπους στην Ουκρανία, η οποία έχει αναφέρει σχεδόν 65.000 κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.