‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

Μετά τις πολλές καταγγελίες για μηνύματα «welcome to Turkey» σε τουρίστες που φτάνουν στο νησί μας τώρα και στη Λευκωσία πολλοί λαμβάνουν το πιο κάτω μήνυμα.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης μας, επισκέφθηκε τη Λευκωσία μετά από ταξίδι του στην Κύπρο (διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο) δέχτηκε τα «καλωροσισματα» των Τούρκων σε μήνυμα.

Πρόκειται για προκλητική ομολογουμένως ενέργεια, σε ένα διαιρεμένο νησί, που μεγάλο ποσοστό του κατελήφθη με την εισβολή του 1974.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE