‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

Μετά τις πολλές καταγγελίες για μηνύματα «welcome to Turkey» σε τουρίστες που φτάνουν στο νησί μας τώρα και στη Λευκωσία πολλοί λαμβάνουν το πιο κάτω μήνυμα.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης μας, επισκέφθηκε τη Λευκωσία μετά από ταξίδι του στην Κύπρο (διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο) δέχτηκε τα «καλωροσισματα» των Τούρκων σε μήνυμα.

Πρόκειται για προκλητική ομολογουμένως ενέργεια, σε ένα διαιρεμένο νησί, που μεγάλο ποσοστό του κατελήφθη με την εισβολή του 1974.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE