‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

Μετά τις πολλές καταγγελίες για μηνύματα «welcome to Turkey» σε τουρίστες που φτάνουν στο νησί μας τώρα και στη Λευκωσία πολλοί λαμβάνουν το πιο κάτω μήνυμα.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης μας, επισκέφθηκε τη Λευκωσία μετά από ταξίδι του στην Κύπρο (διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο) δέχτηκε τα «καλωροσισματα» των Τούρκων σε μήνυμα.

Πρόκειται για προκλητική ομολογουμένως ενέργεια, σε ένα διαιρεμένο νησί, που μεγάλο ποσοστό του κατελήφθη με την εισβολή του 1974.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.