‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

‘Welcome to Τurkey’ σε μήνυμα στα κινητά ακόμα και στη Λευκωσία

Μετά τις πολλές καταγγελίες για μηνύματα «welcome to Turkey» σε τουρίστες που φτάνουν στο νησί μας τώρα και στη Λευκωσία πολλοί λαμβάνουν το πιο κάτω μήνυμα.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης μας, επισκέφθηκε τη Λευκωσία μετά από ταξίδι του στην Κύπρο (διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο) δέχτηκε τα «καλωροσισματα» των Τούρκων σε μήνυμα.

Πρόκειται για προκλητική ομολογουμένως ενέργεια, σε ένα διαιρεμένο νησί, που μεγάλο ποσοστό του κατελήφθη με την εισβολή του 1974.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE