ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Αλεξάνδρου - Φωτογραφία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Αλεξάνδρου - Φωτογραφία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 25/7/2020 από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Γιώργος Αλεξάνδρου, 51 ετών.

Ο 51χρονος, περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε μπλε κοντό παντελόνι, πράσινη φανέλα και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Η αστυνομία με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE