ΕΛΛΑΔΑ: 27 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: 27 νέα κρούσματα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυριακής (26/7) , από τα 27 νέα κρούσματα κορωνοϊού, μόνο τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη άνθρωπος κατέληξε από κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν άνδρα 57 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας αγγίζει πλέον τους 202.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.