ΕΛΛΑΔΑ: 27 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: 27 νέα κρούσματα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυριακής (26/7) , από τα 27 νέα κρούσματα κορωνοϊού, μόνο τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη άνθρωπος κατέληξε από κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν άνδρα 57 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας αγγίζει πλέον τους 202.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE