ΕΛΛΑΔΑ: 27 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: 27 νέα κρούσματα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυριακής (26/7) , από τα 27 νέα κρούσματα κορωνοϊού, μόνο τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη άνθρωπος κατέληξε από κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν άνδρα 57 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας αγγίζει πλέον τους 202.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE