ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κερδίζει… «έδαφος» ο Σάντος!

Κερδίζει… «έδαφος» ο Σάντος!

Ο Ράφαελ Σάντος τα πήγε περίφημα στο φιλικό κόντρα στον Ερμή και αρχίζει να κερδίζει… «έδαφος», αφού και στις προπονήσεις δείχνει καλά στοιχεία.

Ήταν ψύχραιμος με την μπάλα, «κατέβαζε» και οργάνωνε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ από τα μετόπισθεν, ενώ είναι πολύ καλός και με το κεφάλι, αφού σε δύο περιπτώσεις έκαναν «κομπίνα» με τον Γιώργο Εφραίμ στις εκτελέσεις κόρνερ. Ο Κύπριος έστελνε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο κεντρικός αμυντικός πεταγόταν για την κεφαλιά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, φαίνεται να υπολογίζει πολύ στον Βραζιλιάνο αμυντικό, ενώ ο 22χρονος με τη σκληρή δουλειά που κάνει έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για το οτιδήποτε, όμως, με τα δεδομένα μέχρι στιγμής ο Ράφαελ Σάντος μοιάζει να παίρνει «πόντους» και θετικό πρόσημο από τον Ελλαδίτη.

Θ.Δ. 

The post Κερδίζει… «έδαφος» ο Σάντος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top