Δέχθηκε σφαίρες στον λαιμό και στα πλευρά ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Δέχθηκε σφαίρες στον λαιμό και στα πλευρά ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Θύμα επίθεσης από πυροβολισμούς έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/07) στην Αθήνα ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και τα πλευρά.

Ο Στέφανος Χίος, σύμφωνα με το MEGA, διακομίσθηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE