Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το Sigma και έκλεισε με τον Alpha

Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το Sigma και έκλεισε με τον Alpha

Ανατροπές και εκπλήξεις επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν με τις μεταγραφές.

Mετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Sigma η Σύλια Ιωαννίδου έκλεισε με τον Alpha Κύπρου και συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι του Τάσου Τρύφωνος.

Η φωνής της Σύλιας Ιωαννίδου είναι συνδεδεμένη με τα trailer του τηλεοπτικού σταθμού Sigma για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πέρασε από αρκετές θέσεις στο συγκρότημα Δίας, αλλά δοκιμάστηκε και στην παρουσίαση. Συγκεκριμένα πριν από περίπου έξι χρόνια την είχαμε δει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Joker».

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Capuccino η Σύλια Ιωαννίδου βρίσκεται εκτός Sigma και ο Alpha Κύπρου δεν έχασε την ευκαιρία και την άρπαξε για το τηλεπαιχνίδι «The chase» που θα παρουσιάσει ο Τάσος Τρύφωνος.

Συγκεκριμένα η Σύλια θα είναι το τέταρτο πρόσωπο στην ομάδα των chasers όπου οι παίκτες που θα διαγωνίζονται, θα αναμετρηθούν μαζί τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE