Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το Sigma και έκλεισε με τον Alpha

Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το Sigma και έκλεισε με τον Alpha

Ανατροπές και εκπλήξεις επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν με τις μεταγραφές.

Mετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Sigma η Σύλια Ιωαννίδου έκλεισε με τον Alpha Κύπρου και συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι του Τάσου Τρύφωνος.

Η φωνής της Σύλιας Ιωαννίδου είναι συνδεδεμένη με τα trailer του τηλεοπτικού σταθμού Sigma για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πέρασε από αρκετές θέσεις στο συγκρότημα Δίας, αλλά δοκιμάστηκε και στην παρουσίαση. Συγκεκριμένα πριν από περίπου έξι χρόνια την είχαμε δει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Joker».

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Capuccino η Σύλια Ιωαννίδου βρίσκεται εκτός Sigma και ο Alpha Κύπρου δεν έχασε την ευκαιρία και την άρπαξε για το τηλεπαιχνίδι «The chase» που θα παρουσιάσει ο Τάσος Τρύφωνος.

Συγκεκριμένα η Σύλια θα είναι το τέταρτο πρόσωπο στην ομάδα των chasers όπου οι παίκτες που θα διαγωνίζονται, θα αναμετρηθούν μαζί τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE