VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Mετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Sigma η Σύλια Ιωαννίδου έκλεισε με τον Alpha Κύπρου και συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι του Τάσου Τρύφωνος.
Η φωνής της Σύλιας Ιωαννίδου είναι συνδεδεμένη με τα trailer του τηλεοπτικού σταθμού Sigma για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πέρασε από αρκετές θέσεις στο συγκρότημα Δίας, αλλά δοκιμάστηκε και στην παρουσίαση. Συγκεκριμένα πριν από περίπου έξι χρόνια την είχαμε δει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Joker».

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Capuccino η Σύλια Ιωαννίδου βρίσκεται εκτός Sigma και ο Alpha Κύπρου δεν έχασε την ευκαιρία και την άρπαξε για το τηλεπαιχνίδι «The chase» που θα παρουσιάσει ο Τάσος Τρύφωνος.
Συγκεκριμένα η Σύλια θα είναι το τέταρτο πρόσωπο στην ομάδα των chasers όπου οι παίκτες που θα διαγωνίζονται, θα αναμετρηθούν μαζί τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




