Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το Sigma και έκλεισε με τον Alpha

Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το Sigma και έκλεισε με τον Alpha

Ανατροπές και εκπλήξεις επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν με τις μεταγραφές.

Mετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Sigma η Σύλια Ιωαννίδου έκλεισε με τον Alpha Κύπρου και συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι του Τάσου Τρύφωνος.

Η φωνής της Σύλιας Ιωαννίδου είναι συνδεδεμένη με τα trailer του τηλεοπτικού σταθμού Sigma για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πέρασε από αρκετές θέσεις στο συγκρότημα Δίας, αλλά δοκιμάστηκε και στην παρουσίαση. Συγκεκριμένα πριν από περίπου έξι χρόνια την είχαμε δει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Joker».

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Capuccino η Σύλια Ιωαννίδου βρίσκεται εκτός Sigma και ο Alpha Κύπρου δεν έχασε την ευκαιρία και την άρπαξε για το τηλεπαιχνίδι «The chase» που θα παρουσιάσει ο Τάσος Τρύφωνος.

Συγκεκριμένα η Σύλια θα είναι το τέταρτο πρόσωπο στην ομάδα των chasers όπου οι παίκτες που θα διαγωνίζονται, θα αναμετρηθούν μαζί τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.