ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεά 20 τόνων ιατρικού οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεά 20 τόνων ιατρικού οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας

Είκοσι τόνους ιατρικό οξυγόνου δώρισε η Linde Hadjikyriakos Gas Ltd στο Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο των σχεδιασμών αναβάθμισης των υποδομών τους.

Ανακοίνωση της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd αναφέρει ότι «η εν λόγω κίνηση, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της εγκατάσταση καινούργιας δεξαμενής, μεγαλύτερης σε χωρητικότητα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για την εξυπηρέτηση τόσο των νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, όσον και γενικότερα των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, σε ιατρικό οξυγόνο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd, Μάρκος Χατζηκυριάκος δήλωσε ότι «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια των Υπηρεσιών Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και όχι μόνο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE