ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεά 20 τόνων ιατρικού οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεά 20 τόνων ιατρικού οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας

Είκοσι τόνους ιατρικό οξυγόνου δώρισε η Linde Hadjikyriakos Gas Ltd στο Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο των σχεδιασμών αναβάθμισης των υποδομών τους.

Ανακοίνωση της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd αναφέρει ότι «η εν λόγω κίνηση, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της εγκατάσταση καινούργιας δεξαμενής, μεγαλύτερης σε χωρητικότητα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για την εξυπηρέτηση τόσο των νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, όσον και γενικότερα των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, σε ιατρικό οξυγόνο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd, Μάρκος Χατζηκυριάκος δήλωσε ότι «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια των Υπηρεσιών Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και όχι μόνο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE