ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεά 20 τόνων ιατρικού οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεά 20 τόνων ιατρικού οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας

Είκοσι τόνους ιατρικό οξυγόνου δώρισε η Linde Hadjikyriakos Gas Ltd στο Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο των σχεδιασμών αναβάθμισης των υποδομών τους.

Ανακοίνωση της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd αναφέρει ότι «η εν λόγω κίνηση, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της εγκατάσταση καινούργιας δεξαμενής, μεγαλύτερης σε χωρητικότητα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για την εξυπηρέτηση τόσο των νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, όσον και γενικότερα των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, σε ιατρικό οξυγόνο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd, Μάρκος Χατζηκυριάκος δήλωσε ότι «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια των Υπηρεσιών Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και όχι μόνο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.