ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Ιδού το ψηφοδέλτιο της εκλογικής μάχης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Ιδού το ψηφοδέλτιο της εκλογικής μάχης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 2α Αυγούστου πλησιάζει και η μάχη για τη Δημαρχία στην Αγλαντζιά φουντώνει.

Οι πέντε υποψήφιοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση και ToThemaOnline είναι σε θέση να σας παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο.

Όπως βλέπετε στο κάτωθι δείγμα με σειρά από αριστερά προς δεξιά και με τον αριθμό 1, η υποψήφια της ΕΔΕΚ κυρία Μαρία Βασιλειάδου, στον αριθμό 2 η εκλεκτή του Κινήματος Οικολόγων κυρία Έφη Ξάνθου, στο 3 ο ανεξάρτητος υποψήφιος Κώστας Κόρτας, στο 4 ο επίσης ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Κωνσταντίνου ενώ την τριάδα των υποψηφίων χωρίς προφανή κομματική στήριξη συμπληρώνει ο Παναγιώτης Πέτρου.
 
Δείτε τη φωτογραφία του ψηφοδελτίου που θα κρίνει τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αγλαντζιάς:
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.