Κίνηση Oruc Reis προς τα πίσω - Έντονη κινητικότητα στο λιμάνι της Αττάλειας - ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση Oruc Reis προς τα πίσω - Έντονη κινητικότητα στο λιμάνι της Αττάλειας - ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση παρατηρήθηκε από το ερευνητικό πλοίο των Τούρκων Oruc Reis, όχι όμως προς την Ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά προς το λιμάνι της Αττάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες το Oruc Reis βρισκόταν αγκυροβολημένο στο αγκυροβόλιο της Αττάλειας.

Σχετική φωτογραφία μπορείτε να δείτε από τη σελίδα Marine Traffic.

 

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και χθες Δευτέρα (27/07) μετά και από κινήσεις αποκλιμάκωσης εκ μέρους της Τουρκίας, τα τουρκικά ΜΜΕ διαμήνυαν ότι υπάρχει κινητικότητα, αναμεταδίδοντας παράλληλα ότι το πλοίο είναι στην διαδικασία ετοιμασιών πριν την απόπλου για σεισμικές έρευνες.

H παράνομη NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία ισχύει μέχρι και τις 2 Αυγούστου, μέχρι και την οποία αναμένεται να υπάρξει η όποια κάθοδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Oruc Reis συνόδεψαν στο λιμάνι και τα 2 βοηθητικά πλοία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE