Κίνηση Oruc Reis προς τα πίσω - Έντονη κινητικότητα στο λιμάνι της Αττάλειας - ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση Oruc Reis προς τα πίσω - Έντονη κινητικότητα στο λιμάνι της Αττάλειας - ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση παρατηρήθηκε από το ερευνητικό πλοίο των Τούρκων Oruc Reis, όχι όμως προς την Ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά προς το λιμάνι της Αττάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες το Oruc Reis βρισκόταν αγκυροβολημένο στο αγκυροβόλιο της Αττάλειας.

Σχετική φωτογραφία μπορείτε να δείτε από τη σελίδα Marine Traffic.

 

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και χθες Δευτέρα (27/07) μετά και από κινήσεις αποκλιμάκωσης εκ μέρους της Τουρκίας, τα τουρκικά ΜΜΕ διαμήνυαν ότι υπάρχει κινητικότητα, αναμεταδίδοντας παράλληλα ότι το πλοίο είναι στην διαδικασία ετοιμασιών πριν την απόπλου για σεισμικές έρευνες.

H παράνομη NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία ισχύει μέχρι και τις 2 Αυγούστου, μέχρι και την οποία αναμένεται να υπάρξει η όποια κάθοδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Oruc Reis συνόδεψαν στο λιμάνι και τα 2 βοηθητικά πλοία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE