ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΠΟΥ λέει ότι η πανδημία είναι 'ένα μεγάλο κύμα' και όχι εποχικό

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΠΟΥ λέει ότι η πανδημία  είναι 'ένα μεγάλο κύμα' και όχι εποχικό

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε την Τρίτη 28/07, κατά του εφησυχασμού αναφορικά με τη μετάδοση του νέου κορωνοϊού κατά τη θερινή περίοδο του βόρειου ημισφαιρίου, λέγοντας ότι ο ιός δεν συμπεριφέρεται σαν τη γρίπη που συνηθίζει να ακολουθεί εποχικές τάσεις. 

"Ο κόσμος συνεχίζει να σκέφτεται για τις εποχές. Αυτό που χρειάζεται όλοι να κατανοήσουμε είναι ότι αυτός είναι ένας νέος ιός και... ότι αυτός συμπεριφέρεται διαφορετικά", δήλωσε η Μάργκαρετ Χάρις, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου από τη Γενεύη, ζητώντας να υπάρξει επαγρύπνηση στην εφαρμογή των μέτρων προκειμένου να επιβραδυνθεί η μετάδοση που εξαπλώνεται μέσω μεγάλων συναθροίσεων. 

Προειδοποίησε επίσης να μη σκέφτεται κανείς με όρους κυμάτων του κορωνοϊού, λέγοντας: "Πρόκειται να είναι ένα μεγάλο κύμα. Πρόκειται να έχει κάποιες διακυμάνσεις", συμπληρώνοντας ότι το καλύτερο είναι να αμβλυνθεί και να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα σημειώνοντας μικρές διακυμάνσεις. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top