ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ίντερ κάνει… «παιχνιδάκια» με τη μεταγραφή του Μέσι!

Η Ίντερ κάνει… «παιχνιδάκια» με τη μεταγραφή του Μέσι!

Επισήμως, η διοίκηση της Ίντερ έχει διαψεύσει το οτιδήποτε για σοβαρή κίνηση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, αλλά με έμμεσο τρόπο, στέλνει μηνύματα στον κόσμο της ομάδας.

Τα σενάρια περί σοβαρής κίνησης της Ίντερ για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι είναι συνεχή, αλλά η διοίκηση επισήμως τα διαψεύδει, με τον προπονητή Αντόνιο Κόντε και τον αθλητικό διευθυντή Μπέπε Μαρότα να κάνουν λόγο για «φαντασίες».

Δεν φαίνεται να είναι της ίδιας άποψης, όμως, η κινεζική εταιρεία Suning, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου του Μιλάνο και φροντίζει να κρατάει ζωντανό το σενάριο για φλερτ με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Με αφορμή τον αγώνα πρωταθλήματος της Ίντερ με τη Νάπολι το βράδυ της Τρίτης (28/07, 22:45) το Suning PPTV, τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας Suning, χρησιμοποίησε ως διαφήμιση για το ματς μια γιγάντια σκιά του Μέσι με τον χαρακτηριστικό του πανηγυρισμό, να προβάλλεται πάνω στον Καθεδρικό Ναό Ντουόμο του Μιλάνου.

Η συγκεκριμένη εικόνα απευθυνόταν στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ασίας, αλλά βεβαίως μέσω των Social Media η… χάρη της έφτασε μέχρι και την Ευρώπη, με τον ανάλογο αντίκτυπο.

Η Ίντερ μόνο με θαύμα θα κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να «παίζει» με αυτή την (ελκυστική) φήμη για να ανεβάσει τις μετοχές της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο…

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η Ίντερ κάνει… «παιχνιδάκια» με τη μεταγραφή του Μέσι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top