ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση διαιτητών-προέδρων: Η ατάκα Καραπατάκη που έκανε αίσθηση, το… «αγκάθι» των ξένων και η κοινή γραμμή

Συνάντηση διαιτητών-προέδρων: Η ατάκα Καραπατάκη που έκανε αίσθηση, το… «αγκάθι» των ξένων και η κοινή γραμμή

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου, η συνάντηση μεταξύ του συνδέσμου διαιτητών και των προέδρων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, όπου λέχθηκαν… πολλά και διάφορα!

Αίσθηση έκανε η αναφορά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Άντρου Καραπατάκη για την κάθοδο ξένων διαιτητών, τονίζοντας πως αυτά είναι… ρεζιλίκια, ενώ υπέρ των Κύπριων διαιτητών τάχθηκαν ο Παναγιώτης Σαλαφώρης από πλευράς Ανόρθωσης και ο Πρόδρομος Πετρίδης του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως “είδαμε τρανταχτά λάθη από τους ξένους”. Σαλαφώρης και Πετρίδης πάντως, επισήμαναν πως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στους ορισμούς των διαιτητών.

Από την άλλη, ο ισχυρός άντρας του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, τόνισε πως η κάθοδος ξένων διαιτητών είναι ωφέλιμη και για τους Κύπριους και αιτιολόγησε την άποψη του, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό.

Επίσης, οι διαιτητές εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την κάθοδο των ξένων συναδέλφων τους, αλλά και για τις πρόσφατες αλλαγές διαιτητών σε φιλικά παιχνίδια και αφού παραδέχθηκαν πως η περσινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για τους ίδιους, υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να υπάρξουν καλύτερες διαιτησίες και με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομάδων, μίλησαν για την προκατάληψη που υπάρχει στο χώρο της διαιτησίας και ειδικά για συγκεκριμένους διαιτητές και τόνισαν πως κάποιοι επαναλαμβανόμενοι λανθασμένοι ορισμοί, δεν βοηθούν στην εξάλειψη της…

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος, τόνισε ανάμεσα σε άλλα, ότι πρέπει να στελεχωθεί η Επιτροπή Διαιτησίας με ικανά άτομα, για να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και ζήτησε τη συνεργασία και τη συμπαράσταση όλων των ομάδων και άπαντες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω όλα όσα προηγήθηκαν, για να αρχίσει η νέα χρονιά χωρίς εντάσεις…

The post Συνάντηση διαιτητών-προέδρων: Η ατάκα Καραπατάκη που έκανε αίσθηση, το… «αγκάθι» των ξένων και η κοινή γραμμή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top