Αποχώρησε κι άλλο μέλος από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Αποχώρησε κι άλλο μέλος από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Δημήτρη Γιαχνή από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, 'Καλό Μεσημεράκι' μια νέα αποχώρηση έγινε σήμερα γνωστή.

Ο λόγος για τον floor manager, Στέλιο Κλώνο ο οποίος κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στην εκπομπή μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια απολαυστικά στιγμιότυπα.

Την αποκάλυψη για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν θα γράψω τετριμμένες παπάτζες για πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν… κι όπως λέει ένας κολλητός μου: δεν χαλάνε οι παρέες για τα κανάλια ρε μα…α… Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη χρονιά που ζήσαμε φέτος… Προχωράμε», έγραψε ο  Στέλιος Κλώνος στην ανάρτησή του στο facebook δημοσιεύοντας μάλιστα και μια σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE