Αποχώρησε κι άλλο μέλος από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Αποχώρησε κι άλλο μέλος από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Δημήτρη Γιαχνή από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, 'Καλό Μεσημεράκι' μια νέα αποχώρηση έγινε σήμερα γνωστή.

Ο λόγος για τον floor manager, Στέλιο Κλώνο ο οποίος κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στην εκπομπή μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια απολαυστικά στιγμιότυπα.

Την αποκάλυψη για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν θα γράψω τετριμμένες παπάτζες για πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν… κι όπως λέει ένας κολλητός μου: δεν χαλάνε οι παρέες για τα κανάλια ρε μα…α… Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη χρονιά που ζήσαμε φέτος… Προχωράμε», έγραψε ο  Στέλιος Κλώνος στην ανάρτησή του στο facebook δημοσιεύοντας μάλιστα και μια σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE