Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε on air για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη – VIDEO

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε on air για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη – VIDEO

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα κάτσω να μιλήσω για κάποιον άλλο άνθρωπο. Ως γυναίκα εγώ έχω να πω ότι αυτό ήταν μια τεράστια αλητεία και κάτι τελείως άνανδρο.»!

Και πρόσθεσε: « Όταν γίνεται κάτι παρά τη θέληση κάποιου ανθρώπου και ειδικά όταν δεν είναι και εις γνώσιν του, όχι απλά είναι τεράστια αλητεία, αλλά λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι αναμεσά μας. Αυτό θα πω και θέλω να τελειώσει εδώ. Είναι κάτι το οποίο επειδή το έζησα με την Ιωάννα, πόνεσε πάρα πολύ. Θέλω να το τελειώσω εδώ, γιατί σέβομαι την προσωπική ζωή της φίλης μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.