ΠΑΦΟΣ: Φέρεται να τσέπωσε λεφτά της εταιρείας- Στο κελί 42χρονος υπάλληλος

ΠΑΦΟΣ: Φέρεται να τσέπωσε λεφτά της εταιρείας- Στο κελί 42χρονος υπάλληλος

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 42χρονου για κλοπή από εταιρεία σε μετρητά και επιταγή ύψους 2.600 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 27 Ιουλίου από εταιρεία που ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρθηκε ο 42χρονος φέρεται σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις να απέσπασε συνολικό χρηματικό ποσό περίπου 2 χιλ. ευρώ και σε μια τρίτη περίπτωση επιταγή της εταιρείας περίπου 600 ευρώ, που πλαστογραφήθηκε και εξαργυρώθηκε από τον ίδιο. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 42χρονος είναι αυτά της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπή από υπάλληλο και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις. 

Ανακρινόμενος ο 42χρονος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.