ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την άτυχη γυναίκα

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την άτυχη γυναίκα

Η Αστυνομία γύρω στις 17:00 της Τετάρτης 29/7 προχώρησε στη σύλληψη του 36χρονου οδηγού του μικρού λεωφορείου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, η οποία συνέβη σήμερα το πρωί στη Λάρνακα με θύμα 65χρονη.

Να θυμίσουμε ότι σε νέο θανατηφόρο που συνέβη στη Λάρνακα έχασε τη ζωή της η Wafika Al Hasan, 65 ετών από την Παλαιστίνη, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11:40, το πρωί στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα, όταν στην προσπάθεια της 65χρονης να διασταυρώσει πεζή, το δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από διερχόμενο μικρό λεωφορείο, το οποίο οδηγείτο από 36χρονο.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE