ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την άτυχη γυναίκα

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την άτυχη γυναίκα

Η Αστυνομία γύρω στις 17:00 της Τετάρτης 29/7 προχώρησε στη σύλληψη του 36χρονου οδηγού του μικρού λεωφορείου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, η οποία συνέβη σήμερα το πρωί στη Λάρνακα με θύμα 65χρονη.

Να θυμίσουμε ότι σε νέο θανατηφόρο που συνέβη στη Λάρνακα έχασε τη ζωή της η Wafika Al Hasan, 65 ετών από την Παλαιστίνη, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11:40, το πρωί στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα, όταν στην προσπάθεια της 65χρονης να διασταυρώσει πεζή, το δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από διερχόμενο μικρό λεωφορείο, το οποίο οδηγείτο από 36χρονο.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.