Όλες οι εξελίξεις για την επιστροφή του Survivor

Όλες οι εξελίξεις για την επιστροφή του Survivor

Οριστική είναι πλέον η απόφαση για την επαναφορά του «Survivor» στο β’ μισό της σεζόν 2020-2021, σύμφωνα με την «Real Life».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε τα χέρια με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, ενώ φαίνεται ότι αυτήν την φορά ήταν ο ΣΚΑΙ και όχι ο Ατζούν που ήθελε διακαώς να βγάλει στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο κανάλι του Φαλήρου πιστεύουν ότι το format «ξεκουράστηκε» επαρκώς και θέλουν να το εντάξουν στο πρόγραμμα τους από τον Ιανουάριο.

Όσο για τον προγραμματισμό, αν και είναι ακόμη νωρίς, το επικρατέστερο σενάριο είναι το «Survivor» να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στην θέση του «Big Brother», αν και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια ανακατάταξη με τις «8 Λέξεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE